ICT Ready - wij bouwen en hosten websites, apps en webshops
Webshops

Wij helpen je graag bij het ontwikkelen en optimaliseren van je webshop

Webshop ontwikkeling

Een nieuwe webshop bouwen? Of een bestaande webshop vernieuwen? Wij ontwikkelen een webshop met de gedachte dat het moet zorgen voor een zichtbare omzetstijging, tevreden (terugkerende) klanten en nieuwe klanten.

Wij stellen hoge eisen wat betreft design, gebruiksvriendelijkheid en snelheid. Je kan bij ons terecht voor een kleine webshop tot een complete webshop met meerdere winkelzichten. De door ons gemaakte webshops voldoen aan de huidige eisen van gebruiksvriendelijkheid en zoekmachine optimalisatie (SEO).

Verhoog je omzet

Wij helpen je om jouw online omzet te laten groeien. Wij bieden de tools aan om meer bezoekers te krijgen, conversies te verhogen en een band op te bouwen met je (terugkerende) klanten.

Maatwerk design

Wij ontwerpen en realiseren elk ontwerp zelf, vanaf nul. Het grootste voordeel van een maatwerk ontwerp is dat je een design krijgt wat perfect bij je bedrijfsprofiel past. Voorafgaand bepalen we altijd wat het doel is van je webshop. Dit doen we aan de hand van een aantal fases. Deze fases doorlopen we zorgvuldig zodat je uiteindelijke doel bereikt wordt.

Webshop voor mobiel & tablet

Wij willen je klanten niet beperken, vandaar dat we alle webshops standaard voorzien van een responsief ontwerp. Het maakt niet uit hoe groot of klein een scherm is, de webshop moet zich automatisch aanpassen naar de grootte van het scherm. Ook de functionaliteiten zoals de winkelwagen, afrekenpagina en (contact)formulieren herstructureren we voor een betere en praktische beleving.

Snelheid & performance

Een belangrijk aspect van een succesvolle webshop is de snelheid. Niet alleen je klanten hechten hier (onbewust) waarde aan, maar ook zoekmachines. Daarom leveren we standaard een geoptimaliseerde hosting omgeving voor je webshop.

ICT Ready & Woocommerce

WooCommerce is een gratis uitbreiding op WordPress. WooCommerce zorgt ervoor dat je WordPress kan inzetten als webwinkel platform. Hierdoor kan je zowel een website als webshop combineren met de gebruiksvriendelijke functionaliteiten binnen één WordPress installatie. Wij kijken voorafgaand altijd naar de eisen/wensen en maken op basis daarvan een passend voorstel.

Open source

Bij open source wordt de broncode van de software gratis beschikbaar gesteld en mag deze worden aangepast. Hierdoor ben je niet gebonden aan dure licentiekosten.

Gebruiksvriendelijk

Het beheer van WordPress en WooCommerce is rechttoe rechtaan. Wij zorgen ervoor dat je bij oplevering precies weet hoe het systeem werkt. Bij vragen staan we altijd klaar om je te helpen.

Onderhoud & Updates

Wij controleren periodiek of er updates beschikbaar zijn voor je WooCommerce webshop of gebruikte plug-ins. Indien beschikbaar, zorgen wij ervoor dat deze updates geïnstalleerd worden. Kritische updates worden zo snel mogelijk uitgevoerd.

Veel gratis uitbreidingen

Er zijn meer dan 50.000 plug-ins beschikbaar voor WordPress en WooCommerce. Hierdoor hoeft het wiel vaak niet opnieuw uitgevonden te worden. Dit scheelt veel tijd. Wij gebruiken alleen plug-ins die door ons getest en gecontroleerd zijn.

Je beste webshop ooit laten maken?

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Neem contact met ons op via het contactformulier!

Bellen
0492-775722

Mailen
info@ictready.nl

Bezoeken
Panovenweg 1
5708 HR Helmond

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy

    Lees de Privacy Policy