Website, App & Webshop

Het maken van een succesvolle website begint met de juiste aanpak. Door goed te luisteren naar de eisen, wensen en de informatiebehoefte, zorg je voor een goede start van de bouw van je website, applicatie of webshop.

Bouwen met WordPress

Wij bouwen de meeste websites in combinatie met het content management systeem WordPress. Dit systeem is volledig open source en is de drijvende kracht achter 50% van de websites wereldwijd.

WordPress is gebruiksvriendelijk, flexibel en altijd in ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, uitbreiden en beveiligen van WordPress websites. Met WordPress is vrijwel alles mogelijk. Dat zorgt ervoor dat we vrijwel alles kunnen maken. Of het nu om koppelingen, plug-ins of maatwerk gaat.

Beveiliging

Beveiliging

Tegenwoordig hoor je het steeds vaker: websites die het doelwit zijn van aanvallers. Bij dergelijke aanvallen kan het zomaar zijn dat je data wordt gestolen. Dat is natuurlijk alles behalve prettig. Zacht uitgedrukt.

Wij denken graag mee over een optimale beveiliging van je website. Dit doen we middels eigen richtlijnen. We maken bijvoorbeeld alleen gebruik van plug-ins die door ons (vooraf) getest zijn. Ook de ontwikkelingen omtrent de AVG-wetgeving houden wij nauwlettend in de gaten.

Gebruiksvriendelijkheid

Een gebruiksvriendelijke website of webshop is essentieel om de bezoekers op je website naar de juiste pagina’s te begeleiden. Ook is het belangrijk dat de bezoekers op je website blijven.

Wij helpen je graag om de informatiebehoefte van je doelgroep om te zetten naar de juiste/logische pagina’s en indelingen.

Gebruiksvriendelijkheid is natuurlijk ook erg belangrijk voor de website beheerder. WordPress is hiervoor uitermate geschikt. Wij zorgen dat het beheergedeelte naar wens wordt ingericht.

Meer informatie?